10 окт 2016

Инфрачервени отоплителни панели от Flyme

0 Comment

С отоплението FLYME Вие ще можете да създадете комфортен микроклимат в помещението, като настроите оптимален режим за работа на отоплението.

Технологията FLYME съчетава два вида отопление: инфрачервена и конвекция.

Инфрачервен тип отопление затопля обекти в зоната на неговото действие. Принципът на инфрачервеното отопление ви позволява почти мигновено да усетите действието на инфрачервените лъчи върху тялото си.

В корпуса на панела става бързо нагряване на въздуха и неговото естествено движение, този тип за отопление-конвекция- циркулиране на въздух по естествен начин, което се обуславя от разлика в температурите. Позволява топлината да достигне до най – отдалечените части на помещението. Мека, приятна топлина и комфорт се усещат веднага след включването на панела, помещението се затопля равномерно. Предизвикателство е да откриете безшумно отопление особено в чувствителни към шума помещения като спални и офиси.

Устройство и принцип на работа:

Благодарение на два екрана и термичен коридор между тях, топлинната енергия не се използва за нагряване на външната стена.


%d1%83%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-flyme


Благодарение на горна и странична конвекция, топлинна енергия не се харчи за нагряване на стената, до която е закрепен панела.

Принцип на работа ПАНЕЛИ FLYME

ustroystvo_02

Електрическа система за отопление на керамични панели FLYME е от най-напредналите развитието в областта на алтернативно отопление днес.
FLYME технология съчетава два вида отопление – нфрачервена и конвекция.
Комбинацията от два вида отопление В няколко пъти намалява консумацията на енергия и разходи за отопление на всякакви сгради. Особенност – вграден програматор.

Инфрачервен тип отопление.

Това е топлинния поток, който излъчва нагрятата до 95С керамика. Той затопля обекти в своята област на действие.
мека приятна топлина и комфорт се усещат веднага след включване на панела.

Конвекционален вид отопление.

Това е най-естественото движение на потока от горещ въздух от нагретия отоплителен уред. Благодарение на горна и странична конвекция, топлинна енергия не се харчи за нагряване на стената, до която е закрепен панела.

Вграден електронен програматор.

Точно измерване на температурата на електронен температурен датчик и секундна реакция към промените и.
Всички съществуващи механични термостати или отделно разположени програматори работят с погрешност на измерване на температурата в 1-4 градуса и се забавят с включването на повече от 10 секунди.
Това означава, че системата за отопление FLYME работи по-малко време от други системи.
Ето защо FLYME система се различава от другите системи с висока икономичност, ефективност и трайност, и лесно поддържа комфортен вътрешен климат.

Технически характеристики

tech_01

 %d1%82%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0

Керамични отоплителни панели FLYME се използват като част от основната система за отопление за всякакви жилищни, обществени и офис помещения и отделни стаи. Имат висока степен на защита подходящи са и за влажни помещения. Те могат да бъдат използвани за допълнително отопление или за някои от неговите зони.

Керамични отоплителни панели FLYME, могат да бъдат декорирани с картинка по желание на клиента.

flume-600p

Произведено в Украйна.

Източник: Flyme

[top]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


  • три + 8 =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Яндекс.Метрика