11 окт 2016

Инфрачервени отоплителни панели UDEN-S

0 Comment

Отоплителните панели представляват тънки и фини стенни електрически отоплителни тела, които се монтират предимно под прозореца или в близост до вратата на балкона, за да могат не само да отопляват помещението, но и да пресекат влизането на хладен въздух в останалата му част.

Могат да се използват за отопляване на всякакви стандартни помещения: апартаменти, частни домове, търговски площи, бюджетни учреждения.

Принцип на работа на електрическите нагреватели UDEN-S

Инфрачервените стенни панели UDEN-S се монтират много просто и бързо. Но преди да пристъпите към монтаж, задължително се запознайте с техническия паспорт, който се намира в окомплектовката на съответния модел. От качеството на монтажа зависи надеждността на вашите отоплителни тела, тяхната безопасност и експлоатационен живот, както и икономичното потребление на електроенергия.

vid obogreva 10

5 години гаранция

Към отоплителния панел UDEN-S, трябва да бъде закупен отделно терморегулатор за неговото управление. В противен случай панела работи на максималната си мощност, дадена по каталог.

Всички модели стенни нагреватели прекрасно се съчетават и могат да се комбинират с различните системи за отопление, като например подредба тип «перваз», монтиране на отоплителни плочи по тавана или използването на дизайнерски радиатори. Те взаимно допълват своите технически свойства, като създават интересна интериорна комбинация и позволяват да се избира мощността отоплителната система с точност до 50W.

Всички панели могат да бъдат декорирани с цветове и картинки по желание на клиента.
 

uden-s-1

uden-s-2

Произведено в Украйна.

Източник: UDEN-S

[top]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


  • + пет = 7

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Яндекс.Метрика